val-vesa-624638-unsplash.jpg

ryhmät ja organisaatiot

Active Coaching tarjoaa tuloksekasta coaching-palvelua luottamuksellisesti, tehokkaasti ja joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan myös ryhmille ja organisaatioille paikallisesti ja kansainvälisesti (julkiset, yksityiset).

Tarjolla on myös muita valmentavia palveluja kuten: konsultointi (coaching & valmentava ote)

Active Coaching-palvelusta hyötyvät ryhmät ja organisaatiot, jotka haluavat saada aikaan liiketoiminnan strategiaan ja tavoitteisiin perustuvan muutoksen.  Active Coaching nopeuttaa kehittymistä ja parantaa sekä yksilön että organisaation suoritusta. Active Coaching tuottaa lisäarvoa asiakkaalle ja koko arvoa tuottavalle ketjulle: tehokkaamman, tuotteliaamman ja sitoutuneemman työntekijän/henkilöstön.

Hyödyt - Organisaatiotasolla coaching parantaa:

Tiimityön tuloksellisuutta (81%)
Sitoutuneisuutta (79%)
Ihmisten välistä kanssakäymistä (74%)
Ihmisten johtamista (71%)
Tuottavuutta (70%)
Työtyytyväisyyttä (69%)
Yksilön tunneälyä (68%)
Työhyvinvointia (66%)
Muutoksenjohtamista (65%)
- International Coaching Federation,  ICF raportti (2014)

Koulutukseen tai esimies-alaiskeskusteluun verrattuna coaching (yksilö- ryhmä- ja esimiehen käyttämä coaching) on toimivin muutoksen johtamisen väline

- Human Capital Instituutti ja International Coaching Federation (ICF), tutkimus (2018) koskien muutoksen johtamista ja coaching:in roolia muutoksen johtamisessa.

Active Coaching - Jos organisaatio haluaa kehittää seuraavia alueita:

* Johtaminen
* Vuorovaikutustaitojen parantaminen
* Ryhmä- ja tiimityöskentelyn tehostaminen
* Päätöksenteon tehostaminen
* Tuottavuuden parantaminen
* Työntekijöiden sitouttaminen

Toteutus (organisaatiotaso)


Organisaatioita valmentavat palvelut  - kuten koulutus, konsultointi (coaching & valmentava ote) - toteutetaan yhteistyössä Business Coaching Centerin (BCC) -yrityksen kanssa sopimukseemme perustuen.

Business Coaching Center Oy (BCC) on coaching-osaamiskeskus ja coaching-alan edelläkävijä Suomessa. Kyseessä on Suomen johtava coaching-palveluiden ja kokonaisvaltaisten coaching-ohjelmien tuottaja. BCC auttaa asiakkaita strategiaa tukevan kulttuurin, johtajuuden ja itseohjautuvuuden vahvistamisessa. Katso käytännössä.

Ketterän ja kansainvälisen organisaatiorakenteen ansiosta BCC pystyy tarjoamaan skaalautuvia ja räätälöityjä palveluita yksittäisistä coaching-tarpeista aina mittaviin kansainvälisiin muutoshankkeisiin asti