BCC-9933-web.png

I am interested in people. I believe that coaching is helping people to become aware of their potential and strengths: coaching increases flexibility, improves visibility and helps people to meet the targets set.

Leena mahdollisti omien vahvuuksieni, ominaisuuksieni ja uratavoitteideni ymmärtämisen paremmin. Leenan monipuolinen kokemus ja taidot auttoivat ratkomaan haastavia ongelmia, ja yleisesti hän tuki siinä hyvin ja oli empaattinen. Siten suosittelisin vahvasti Leenaa coachiksi muillekin.
— Antti Hellgren, Project Manager, Nokia

Leena Ilomäki, owner, entrepreneur, Certified Coach Master, ACC

Coaching certificates achieved: 
Certified Business Coach (ACSTH), Certified Business Coach Master (Nokia/Dublin), Associate Certified Coach (ACC), Nokia Certified Coach, International Coaching Federation ICF, Finland, member.

Several behavioural science degrees done (Oulu university, Helsinki university), wide range of studies (abroad as well):
education, training, S2 (Finnish as second language, marketing, strategic human resource (HR) management and human resource development (HRD).

20 year experience on competence, change and project management in ICT including working in service design, marketing, sales and consultation. 

Experienced expert at education, learning and (personal) development reflecting 16 years service in public sector.

Successful coaching service from 2014 onwards face-to-face and/or virtually (language: Finnish, English)

Minulla on ollut Leenan kanssa sekä mentor että coach jaksot. Hän on aktiivinen kuuntelija. Leena pystyy sekä haastamaan että tukemaan ajatuksiani ja kokemuksiani, sillä hänellä on syvä tietämys työskentelystä jatkuvasti muuttuvassa suuressa organisaatiossa. Suosittelen Leenaa sekä mentorina että coachina.
— Kollega Nokialta